Informació

Fabricants/marques

Nous productes

Ofertes

Productes visitats

Alga cochayuyo 80g Brotasol Ampliar

Alga cochayuyo 80g. Brotasol

Nou

Alga cochayuyo 80g Brotasol

El cochayuyo és una alga bruna originària del Pacífic Sud. És un dels aliments més populars de Xile pel seu sabor, la seva textura, el seu alt contingut en iode i la quantitat de fibra soluble. Aquest superaliment es consumeix des de fa més de dotze mil anys, però a Espanya es comercialitza com a fertilitzant d'ús en jardineria per motius legals

Codi 8437002451097

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

5,55 €

Més informació

Alga cochayuyo 80g Brotasol

Categories: Algues

Us recordem que l’alga cochayuyo es comercialitza en el nostre país, des de octubre de 2011, únicament com a fertilitzant de jardineria domèstica.

El cochayuyo és una alga bruna originària del Pacífic Sud. És un dels aliments més populars de Xile pel seu sabor, la seva textura, el seu alt contingut en iode i la quantitat de fibra soluble. Aquest superaliment es consumeix des de fa més de dotze mil anys, però a Espanya es comercialitza com a fertilitzant d'ús en jardineria domèstica per motius legals.


Aquestes algues, no només s'han fet servir durant milers d'anys com a aliment, sinó que a més, proveeix excel·lents efectes medicinals, fertilitzants, cosmètics i combustibles.