Informació

Fabricants/marques

Nous productes

Ofertes

Productes visitats

Kèfir d'aigua 500ml Prokey Bio

Nou

Kèfir d'aigua 500ml Prokey ecològic.

És la recepta més tradicional de kèfir d'aigua. S'elabora per l'acció fermentativa del cultiu viu de kèfir en aigua a la que s'afegeix sucre de canya* i dàtils*, que són el seu aliment, i llimona*, que serveix per aromatizar. (*ingredients ecològics). Lleugerament gasificat (gas produït naturalment durant l'elaboració).

Codi 643415972038

Més detalls

2,50 €

Més informació

Kèfir d'aigua 500ml Prokey Bio.

És la recepta més tradicional de kèfir d'aigua. S'elabora per l'acció fermentativa del cultiu viu de kèfir en aigua a la que s'afegeix sucre de canya* i dàtils*, que són el seu aliment, i llimona*, que serveix per aromatizar. (*ingredients certificats ecològics). Lleugerament gasificat (gas produït naturalment durant l'elaboració). El sucre és l'aliment dels cultius de kèfir, desapareix abans denvasar-se, en el refresc hi ha menys de un 2%. És un refresc viu, no es pasteuritza: conté 100 milions d'UFC de cultiu de kèfir per ml en el moment del envasat.

El kèfir és un probiòtic amb una gran varietat de bacteris, llevats, lípids i proteïnes en la seva composició. Es tracta d'un aliment fermentat per microorganismes que, en incorporar-se a les colònies bacterianes del sistema digestiu, promou un sens fi de funcions favorables per a la nostra salut. Diferents estudis assenyalen que la influència del quefir en l'organisme, tant d'adults com de nens, és enormement àmplia. El seu principal avantatge, el tractar-se d'un aliment probiòtic, contribueix de manera positiva en la composició dels microorganismes de l'intestí. A més d'impedir el creixement d'aquells de naturalesa patògena, el que al seu torn evitarà possibles infeccions intestinals. El quefir d'aigua és més aconsellable que el quefir de llet per a les persones, inclòs nadons i nens, al·lèrgiques o sensibles a la lactosa. A diferència d'aquest, no és àcid i és més fàcil de conservar.