Informació

Fabricants/marques

Ofertes

Productes visitats

Kèfir d'aigua amb gingebre i menta 500ml Prokey Bio

Nou

Kèfir d'aigua amb gingebre i menta 500ml Prokey ecològic.

S'elabora per l'acció fermentativa del cultiu viu de kèfir en aigua a la que s'afegeix sucre de canya* i dàtils*, que són el seu aliment, i llimona*, que serveix per aromatitzar. Després d'una primera fase de fermentació s'aromatitza mitjançant una infusió de menta* i arrel de gingebre* en aigua. (*ingredients ecològics)

Codi 643415972045

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

2,75 €

Més informació

Kèfir d'aigua amb gingebre i menta 500ml Prokey Bio.

S'elabora per l'acció fermentativa del cultiu viu de kèfir en aigua a la que s'afegeix sucre de canya* i dàtils*, que són el seu aliment, i llimona*, que serveix per aromatitzar. Després duna primera fase de fermentació s'aromatitza mitjançant una infusió de menta* i arrel de gingebre* en aigua. El seu sabor pot recordar a un té morisc. (*ingredients certificats ecològics). Lleugerament gasificat (gas produït naturalment durant l'elaboració). El sucre és l'aliment dels cultius de kèfir, desapareix abans d'envasar-se, en el refresc hi ha menys de un 2%. És un refresc viu, no es pasteuritza: conté 100 milions d'UFC de cultiu de kèfir per ml en el moment del envasat.

El kèfir és un probiòtic amb una gran varietat de bacteris, llevats, lípids i proteïnes en la seva composició. Es tracta d'un aliment fermentat per microorganismes que, en incorporar-se a les colònies bacterianes del sistema digestiu, promou un sens fi de funcions favorables per a la nostra salut. Diferents estudis assenyalen que la influència del quefir en l'organisme, tant d'adults com de nens, és enormement àmplia. El seu principal avantatge, el tractar-se d'un aliment probiòtic, contribueix de manera positiva en la composició dels microorganismes de l'intestí. A més d'impedir el creixement d'aquells de naturalesa patògena, el que al seu torn evitarà possibles infeccions intestinals. El quefir d'aigua és més aconsellable que el quefir de llet per a les persones, inclòs nadons i nens, al·lèrgiques o sensibles a la lactosa. A diferència d'aquest, no és àcid i és més fàcil de conservar.