Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Proteïna de soja texturitzada Protina 400g Mimasa Ampliar

Proteïna de soja texturitzada Protina 400g Mimasa

Nou

Proteïna de soja texturitzada Protina 400g Mimasa.

La protina és la proteïna de soja texturitzada amb elevat contingut en aminoàcids perfectament assimilables, amb el que es pot equiparar a la carn.

Més detalls

Més informació

Proteïna de soja texturitzada Protina 400g Mimasa.

La proteïna de soja ofereix diverses formes de preparació per a evitar els prejudicis dels productes d'origen animal.

La protina és la proteïna de soja texturitzada amb elevat contingut en aminoàcids perfectament assimilables, amb el que es pot equiparar a la carn. El gran avantatge de la protina és que la ingestió de proteïna (52%) no comporta els efectes secundaris de l'àcid úric, hormones, greixos i altres perjudicis inherents als productes d'origen animal.

A més, la protina té un elevat percentatge de cel·lulosa, que és la fibra més adequada per formar, amb l'aigua que ingerim, el bol alimentari, necessari per evitar el restrenyiment. En canvi, la carn és causa directa d'aquest trastorn.

Presentació i preparació:

La protina de Mimasa es presenta a granulat. Si es desitja menjar solta, n'hi ha prou bullir en sopes, purés, etc., tenint en compte que la seva cocció és d'uns 15 o 20 minuts de mitjana.

La protina de Mimasa pot ser l'ingredient de canelons, raviolis o similars . Seria l'equivalent a la carn picada, barrejada amb altres aliments. També es pot pastar per formar hamburgueses, croquetes o mandonguilles. No obstant això, en aquest cas es necessita un aglutinant per fer-ho, ja que la protina no pasta per ella mateixa. Aquest aglutinant pot ser ou i farina, o bé patata feta puré.

Ingredients: Proteïna texturitzada de soja.

Codi 8436032151755