Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Film extensible transparent oxo-degradable 100 metres Ah! Table! Ampliar

Film extensible transparent oxo-degradable 100 metres Ah! Table!

Nou

Film ecològic extensible econòmic (100mx30cm) amb dispensador per empaquetar i mantenir tots els aliments frescos. Conté additius de l'entorn natural que permeten accelerar la seva degradació. Sota l'efecte de la llum i la calor, es degrada completament (aigua, CO2, biomassa) sense deixar residus tòxics.

Més detalls

Més informació

Descripció:
Film extensible econòmic (100mx30cm) per empaquetar i mantenir tots els aliments frescos. Conté additius de l'entorn natural que permeten accelerar la seva degradació. Sota l'efecte de la llum i la calor, es degrada completament (aigua, CO2, biomassa) sense deixar residus tòxics. S'ofereix en un dispensador recarregable amb un tall d'avantguarda que optimitza el consum del film.

Interès ecològic
El paper de film és oxo-degradable, no deixa residus de plàstic a les escombraries o en el medi ambient. S'ofereix en format gran, més durador i genera menys deixalles d'envasos. Es fabrica a França en una empresa ambiental certificada.

Aquest film extensible de polietilè és oxo-degradable: sense ftalats, ni bisfenol. Conté additius procedents del medi natural que permeten, si es troba en la naturalesa, accelerar la seva degradació. Es degrada completament en el medi ambient (aigua, CO2, biomassa) sota l'efecte de la llum i de la calor, sense deixar residus tòxics.

Codi 3760138834126