Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Batedora Personal Blender PB-250 Tribest

Nou

Batedora Personal Blender PB-250 Tribest

Categories: Estris de cuina

Codi 9375500733

Batedora Personal Blender PB 250, amb 2 fulles i 4 gots de Tritan. Batedora de got i molinet, molt ràpida, fàcil de netejar i pràctica per transportar-la.

Més detalls

Més informació

Batedora Personal Blender PB-250 Tribest

Batedora Personal Blender PB 250, amb 2 fulles i 4 gots de Tritan. Batedora de got i molinet, molt ràpida, fàcil de netejar i pràctica per transportar-la. Personal blender és la batedora més còmoda del mercat, per la seva facilitat d'ús, rapidesa, mida compacte i una gran potència per a una màquina tan petita.

Primera batedora d'una sola ració. Fa pràcticament tot el que pots fer amb una batedora gran, encara que de forma més ràpida, sent més lleugera i sense el desordre i les necessitats de neteja de les grans. A més de batre qualsevol fruita o verdura, pica fàcilment gel o fruita congelada. Increïblement pràctica.

Aquesta batedora de got i molinet és perfecta per preparar petites quantitats d'aliments, com potets, salses, cremes, patés, batuts per a una persona, triturar llavors, fruits secs, cafè, formatge ... etc.

el seu disseny permet batre i picar en el mateix got en el qual després pots beure o guardar els teus menjars , utilitzant les tapes que inclou.

Accessoris Personal Blender PB 250

2 gots de 230 ml d'Tritan, material lliure de BPA

2 gots de 475 ml de Tritan, material lliure de BPA

Fulla (cuchilla) de 4 fulles per batre (fer batuts, farinetes, cremes, salses, adobs, patés)

Fulla (cuchilla) de 2 fulles per moldre (cereals, cafè, fruits secs, llavors: lli, sèsam, chia ...)

3 tapes normals

1 tapa per beure directament

Característiques de la batedora Personal Blender PB 250

Tot i que la PB250 no és el model o més alt de la seva categoria, a causa dels accessoris que inclou, la qualitat que ofereix Tribest en aquestes batedores sempre és la mateixa.

Facilitat d'ús: només cal omplir el got, tancar i batre durant uns segons.

Facilitat de neteja: posar aigua al vas i unes gotes de rentavaixelles i accionar uns segons.

Versatilitat: gràcies a les seves tapes, pots transportar el batut, puré, menjar de nadó, etc. sense problema. A més, també inclou una tapa amb obertura per beure directament.

Materials segurs: de plàstic Tritan, sense Bisfenol A ni ftalats.