Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Midó arrel arrurruz 250g Salud Viva Bio

Nou

Midó arrel arrurruz 250g Salud Viva ecològic.

Midó de arrurruz ecològic per pastisseria, pans, postres, espessir salses... Sabor suau. Pot substituir la maizena, el kudzu o la tapioca.

Més detalls

Més informació

Midó arrel arrurruz 250g Salud Viva Bio.

Midó de arrurruz ecològic per pastisseria, pans, postres, espessir salses... Sabor suau. Pot substituir la maizena, el kudzu o la tapioca.

L'arrel de arrowroot o Maranta, procedeix del rizoma d'una planta tropical del que s'extreu el midó. És un tipus de midó molt eficaç com espessidor, incolor i pràcticament sense sabor.
És molt digestiu. S'utilitza en molts tipus de receptes per espessir o gelatinizar un líquid. Es presenta com un midó en pols blanca molt lleuger i un cop dissolt en líquid és incolor. És pràcticament insuls per la qual cosa el podrem utilitzar en receptes salades però també per elaborar plats dolços com gelatines o cremes. Solidifica a temperatures més baixes que altres midons i al revés que el midó de blat de moro, resisteix bé els àcids. També és un espessidor més aconsellable si la salsa o la sopa que anem a espessir amb ell se'n va a congelar (les salses espessides amb midó de blat de moro queden tèrboles si es congelen). També s'utilitza per fer gelats, per la seva capacitat d'impedir la formació de cristalls de gel.

Paleo food (paleodieta).

Apte per dieta paleo.

Ingredients: Maranta arundinacea (arrowroot)

Codi 021810000004