Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Avellana negreta torrada 500g Can Galderic Bio Ampliar

Avellana negreta torrada 500g Can Galderic Bio

Nou

Avellana negreta torrada 500g Can Galderic ecològica.

La varietat d'avellana "negreta", és la més utilitzada gràcies al seu profund aroma, el qual inunda el paladar des de la primera mossegada.

Torrada amb llenya.

Més detalls

Més informació

Es tracta de la varietat més apreciada des del punt de vista comercial, pel seu excel·lent sabor i per la seva facilitat de pelar un cop torrada. El gra gaudeix d'excel·lents propietats i característiques organolèptiques per a ser utilitzat com a aperitiu o com a ingredient en pastissos, gelats, salses i diverses preparacions culinàries.
La varietat d'avellana "negreta", és la més utilitzada gràcies al seu profund aroma, el qual inunda el paladar des de la primera mossegada.

Torrada amb llenya.

Can Galderic és una empresa familiar , especialitzada en fruita seca i productes agrícoles.

La nostra llarga experiència en el món rural d’ on venim, ens fa treballar dia rere dia amb petits productors d’ametlles, avellanes, festucs, panses, figues... que amb la seva labor fan que el fràgil món rural d’ on provenim perduri.
Treballem activament en el desenvolupament de finques agrícoles de fruita seca, cerquem varietats endèmiques de cada zona i recuperem formes tradicionals de treball.
Disposem de varies finques experimentals on desenvolupem els nostres productes.

Estem especialitzats en la torrefacció de fruita seca amb llenya, la distribució i comerç al major.
Membres del col·lectiu Slow Food.

Codi 8436542618090