Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Sabó negre d'oli d'oliva 200 ml Karawan authentic bio Ampliar

Sabó negre d'oli d'oliva 200 ml Karawan authentic bio

Nou

Sabó negre d'oli d'oliva 200 ml Karawan authentic ecològic.

Sabó negre de pasta suau 100% vegetal elaborat amb oli d'oliva i olives, per al ritual del Hammam. Neteja les impureses de la pell.

Més detalls

Més informació

Sabó negre d'oli d'oliva 200 ml Karawan authentic bio.

Sabó negre de pasta suau 100% vegetal elaborat amb oli d'oliva i olives, per al ritual del Hammam. Neteja les impureses de la pell.

Producte insígnia del ritual de l'hammam, el sabó negre pertany als secrets de bellesa d'Orient, testificats per una tradició de cura del cos plantejada en un veritable estil de vida.
El sabó negre autèntic de Karawan és una pasta cremosa, 100% vegetal feta d'oli d'oliva orgànic, segons la recepta tradicional marroquina.

La pell quedarà més brillant, la pell es refina i es prepara per donar cabuda als olis de massatge per a una hidratació profunda.

Al hammam, a la dutxa o al bany i amb la pell humida, apliqui sabó negre a mà en tot el cos i deixi-ho actuar durant uns minuts.
Esbandida vigorosament amb un guant per exfoliar les impureses i la pell morta.
Protegida i nodrida per l'oli d'oliva, la pell s'exfolia suaument. La pasta d'oliva saponificada fa que la exfoliació amb sabó negre sigui absolutament perfecta. Ajuda a eliminar les capes mortes de la pell en ajudar a que la pell respiri millor.

INGREDIENTS: Oli d'oliva, aigua i potassi.
INCI: Potassi olivate, aqua, alcohol benzílic.

PRECAUCIONS: En cas de contacte amb els ulls, esbandida amb abundant aigua neta. No empassar. No apte per a nens menors de 3 anys.

codi 3700340100794