Informació

Fabricants/marques

Juny 2019

Ens traslladem… a Mataró.

A la vida, tot son canvis… Canvia la ciutat de Terrassa, canvia la nostra forma de consumir, canvia l’entorn i nosaltres també canviem.  ViuLògic ha sigut un somni, un projecte de vida amb molt sentit, que ens ha impulsat a treballar amb molta il·lusió, però aquest projecte en la seva forma actual no es sostenible. Per tant, fa temps que estem buscant un canvi. Un canvi per ViuLògic, però també per nosaltres. Aquesta búsqueda ens ha dut a la ciutat de Mataró al Maresme. Seguirem amb l’objectiu de millorar el món i viure d’una forma lògica (ViuLògic), però el nou ViuLògic no serà immediat. Hi estem treballant.

Volem agrair a tots i totes les que ens heu visitat durant aquests més de 6 anys. Molta il·lusió, molts productes de l’hort, moltes cistelles, molts pans de massa mare, moltes cookies, molts tallers de cuina, molts tes i batuts, tot amb molt d’amor, sense vosaltres res hagués sigut posible.

Vam ser una de les primeres eco-botigues de Terrassa el mes de març 2013. Gràcies a vosaltres hem arribat fins aquí. Els missatges que més hem rebut, han sigut: ens ha agradat molt, teniu una botiga molt maca, tornarem, hem estat molt ben acollits, repetirem, estava tot boníssim, a on visc no hi ha cap botiga igual… Gràcies per tot això.

Volem donar un agraïment especial als petits pagesos, productors, proveïdors, distribuïdors, autònoms que patiran el nostre tancament. Ells han sigut la raó de l’existència de ViuLògic. Nosaltres ho hem fet tot per ells i sempre els hi agrairem el que han fet per nosaltres.

Fins el 26 de juliol 2019 seguim amb normalitat.
Del 27 de juliol al 25 d’agost 2019 estarem tancats.  
I del 26 d’agost al 13 de setembre 2019 liquidarem.

Si ens voleu ajudar, ajudeu-nos a liquidar!

Ens veiem a la botiga online o a Mataró!

Data prevista de re-obertura: 2020.