Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Mandales EduIoga Ampliar

Mandales Eduioga

Nou

Mandales Eduioga

Un recull de mandales on els nens i nenes no només poden fer d'artistes, pintant i creant els seus propis mandales, sinó que també poden escriure tot allò que els fa feliços, a banda de trobar-hi suggeriments que els farà sentir bé.

Codi 9788461632428

Més detalls

Més informació

"Els Mandales d'Eduioga", un recull de mandales on els nens i nenes no només poden fer d'artistes, pintant i creant els seus propis mandales, sinó que també poden escriure tot allò que els fa feliços, a banda de trobar-hi suggeriments que els farà sentir bé.

La llibreta d'espiral conté 20 mandales inspirats en el joc de cartes EDUIOGA.

Inclou 4 pàgines amb el patró base per poder crear mandales propis. Esta fet amb cartró i paper reciclats.

Els mandales són imatges inspiradores i boniques, que és poden omplir de colors, i es poden mirar des de qualsevol angle, també es poden retallar.

Eudoioga va sortir al mercat el maig del 2012.
Eduioga, un joc creat per Queralt Vilanova (autora) i Emma Sala (il·lustració i disseny), ha obtingut el primer premi Ibertoy de joguines 2014 en la categoria de sensibilitat.  Les creadores del joc, practicants de ioga i mares, van rebre el premi durant la Fira del Joguet Ibertoy, que reconeix els millors jocs i productes infantils de l'any. El joc ha estat ideat perquè els nens i les nenes coneguin de ben petits el ioga i els seus beneficis.

Productes relacionats