Informació

Fabricants/marques

Nous productes

Ofertes

Productes visitats

Mugi miso (soja i ordi) 400g Biospirit Ampliar

Mugi miso (soja i ordi) de 400g Biospirit

Nou

Mugi miso 400g Biospirit.

El miso és una preparació culinària tradicional japonesa feta a base de soia fermentada, sal marina i sovint diversos cereals, especialment arròs o ordi. El resultat és una pasta espessa, de color marró fosc o beix clar

Més detalls

4,65 €

Més informació

Mugi miso 400g Biospirit.

Ingredients: soja, ordi, aigua, sal marina i koji (apergillus oryzae).

El miso és una preparació culinària tradicional japonesa feta a base de soia fermentada, sal marina i sovint diversos cereals, especialment arròs o ordi. El resultat és una pasta espessa, de color marró fosc o beix clar (segons si hi ha o no cereals barrejats i segons la durada de la fermentació), que conté una forta concentració de proteïnes, de vitamines i de sals minerals. El miso s'utilitza bàsicament diluït, com a base de brous (sopa de miso), per a fer salses o com a condiment.

Les tècniques de la seva fabricació van ser importades al Japó des de la Xina (on era conegut des de fa 2.500 anys amb el nom de chiang) fa més de 1.300 anys: les llavors de soia es barregen amb aigua i sal marina i es fan fermentar amb un ferment anomenat kōji (aspergillus oryzae) durant un període que pot anar des d'algunes setmanes fins a tres anys, segons la varietat de miso.

Codi 8429837003886