Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Midó de kudzu o kuzu 100g Biocop Bio Ampliar

Midó de kudzu o kuzu 100g Biocop Bio

Nou

Espessidor vegetal Kuzu o kudzu blanc 100g Biocop ecològic.

El midó de kudzu o kuzu o kuzuko (Pueraria montana var. lobata), originari de la Xina i del Japó, és el subproducte obtingut de les arrels d'aquesta planta, que poden arribar a dos metres de profunditat.

Més detalls

Més informació

Espessidor vegetal Kuzu o kudzu blanc Japonès (Pueraria montana var. lobata) 100g Biocop Bio.

Ingredients: Midó d'arrel de kudzu*

(*) = D'agricultura ecològica.

El midó de kudzu o kuzu o kuzuko (Pueraria montana var. lobata), originari de la Xina i del Japó, és el subproducte obtingut de les arrels d'aquesta planta, que poden arribar a dos metres de profunditat.

Kudzu, l’espessidor vegetal

El kuzu o kudzu és el midó que s’extreu de l’arrel d’una planta anomenada Pueraria lobata originaria de la Xina. L’arrel és mòlta i assecada durant 90 dies.

Molt recomanat per problemes de fetge, vesícula biliar, intestí gruixut i pulmó (asma, bronquitis, tos…). Les seves propietats van ser descrites per la medicina xinesa (200anys a.C.), com antidiarreic, antipirètic, sudorífic, antivomitiu; recomanat per la rigidesa muscular, el mal de coll i el dolor als ulls entre altres propietats. En nous estudis científics s’ha comprovat que ajuda al sistema cardiovascular  i cardiocerebral, redueix migranyes i mal de cap, desinflama els intestins (diarrees, colitis, tifus, crown, salmonelosis…), regula hipertensió, redueix símptomes de la grip, fa baixar la febre, afavoreix la transpiració, millora problemes de la pell, recomanat per sordesa sobtada i per tractar l’alcoholisme i tabaquisme.

Al Japó és molt popular per la seva delicada textura. No conté gluten i és molt fàcil de digerir. Com a remei natural, les àvies l’utilitzaven per preparar una beguda d’aigua calenta quan algú estava malalt. En el passat, quan el sucre era un bé escàs i difícil d’obtenir, el kudzu era utilitzat per endolcir els postres. Avui en dia s’utilitza en una gran varietat de plats. A la cuina s’utilitza com a espessidor per a sopes, brous, salses, postres…  És fàcil d’ utilitzar ja que es dissol molt bé en aigua freda sense fer grumolls.

Codi 8423903050538

Productes relacionats