Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Pa sègol integral 1kg Massa Mare Bio Ampliar

Pa de sègol integral 1kg Massa Mare Bio

Nou

Pa sègol integral 1kg Massa Mare ecològic.

Pa 100% ecològic de Massa Mare, elaborat únicament amb llevat mare. És pa de veritat, com el d'abans! Sense llevats afegits, sense gluten afegit, ni potenciadors ni res de res. Només aigua, farina, sal i llevat mare. La massa mare ajuda a la digestió ia l'absorció dels nutrients del pa. Aporta una energia més estable i duradora.

Més detalls

Més informació

Pa sègol integral 1kg Massa Mare Bio.

Pa 100% ecològic de Massa Mare, elaborat únicament amb llevat mare. És pa de veritat, com el d'abans! Sense llevats afegits, sense gluten afegit, ni potenciadors ni res de res. Només aigua, farina, sal i llevat mare. La massa mare ajuda a la digestió ia l'absorció dels nutrients del pa. Aporta una energia més estable i duradora. Ideal per a dietes baixes en sucre i esportistes. El llevat mare disminueix el gluten i el fa més assimilable. El nostre forner, és Niko Hristov de Sabadell, un apassionat del pa i la vida saludable. Utilitza l'autèntic procés natural de formació, fermentació i cocció.

Aquests pans, es fan artesanalment per encàrrec i tenen una durada aproximada d'una setmana. El pa es produeix els dimecres.

Les comandes amb pa de massa mare, per enviaments a domicili, realitzats abans de dilluns a les 14h, seran lliurats el dijous o divendres de la mateixa setmana.

Les comandes amb pa de massa mare, per enviaments a domicili, realitzats després del dilluns a les 14h, seran lliurats el dijous o divendres de la setmana següent.