Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Pa fajol 1kg Massa Mare Bio Ampliar

Pa de fajol 1kg Massa Mare Bio

Nou

Pa de fajol 1kg Massa Mare ecològic.

Pa ecològic de Massa Mare, elaborat únicament amb llevat mare. És pa de veritat, com el d'abans! Sense llevats afegits, sense gluten afegit, (pot contenir traces de gluten) ni potenciadors ni res de res.

Més detalls

Més informació

Pa de fajol sense llevat 1kg Massa Mare Bio.

Ingredients: Farina de fajol*, massa mare de fajol de cultiu propi*, sal marina*, goma xantana (E415) i aigua purificada.

(*) = D'agricultura ecològica.

Pa ecològic de Massa Mare, elaborat únicament amb llevat mare. És pa de veritat, com el d'abans! Sense llevats afegits, sense gluten afegit, (pot contenir traces de gluten) ni potenciadors ni res de res. La massa mare ajuda a la digestió i a l'absorció dels nutrients del pa. Aporta una energia més estable i duradora. Ideal per a dietes baixes en sucre i esportistes. El llevat mare disminueix el gluten i el fa més assimilable. El nostre forner, és Niko Hristov de Sabadell, un apassionat del pa i la vida saludable. Utilitza l'autèntic procés natural de formació, fermentació i cocció.

Aquests pans, es fan artesanalment per encàrrec i tenen una durada aproximada d'una setmana. El pa es produeix els dimecres.

Les comandes amb pa de massa mare, per enviaments a domicili, realitzats abans de dilluns a les 14h, seran lliurats el dijous o divendres de la mateixa setmana.

Les comandes amb pa de massa mare, per enviaments a domicili, realitzats després del dilluns a les 14h, seran lliurats el dijous o divendres de la setmana següent.