Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Bosses biodegradables compostables per a compres a granel 30x42cm 100 unitats

Nou

Bosses compostables translúcides de secció ideals per a les compres a granel. Produïdes amb materials de fonts naturals que es degraden amb el pas del temps i es converteixen en adob al costat de la matèria orgànica.

Mesures 30 x 42cm aprox.

Més detalls

Descompte per volum

QuantitatDescompteEstalvieu
5 2% Fins a 0,70 €
10 5% Fins a 3,50 €
15 7% Fins a 7,35 €

Més informació

Bosses 100% biodegradables compostables translúcides de secció de midó de blat de moro, ideals per a les compres a granel. Produïdes amb materials provinents de fonts naturals que es degraden amb el pas del temps i es converteixen en adob al costat de la matèria orgànica.
Mesures 30 x 42cm aproximadament (galga 48).
Block de 100 bosses per poder penjar.


Indicades per mantenir els aliments sense plàstic, com verdures, pa, entrepans, carn, peix, cereals. Es pot congelar.
Fabricada amb materials acuradament seleccionats per garantir una higiene i qualitat total.
Respectuosa amb el medi ambient i el consum responsable al no deixar empremta.
També ideal per a dipositar residus de matèria orgànica al final de la seva vida útil.
Fabricades amb matèries primeres procedents del midó de blat de moro i polièster biodegradable sota els més estrictes estàndards de qualitat. Compleixen amb la normativa UNE EN 13432: 2000.

Les condicions d'emmagatzematge han de ser seques, en un local no exposat a gelades, a temperatura ambient: o en cas de sobrepassar temperatura ambient (> 30 ° C), amb climatització del local d'emmagatzematge.
Aquest material ha de ser consumit preferiblement en els 9 mesos posteriors a la seva data de lliurament, ja que després d'aquest temps no es garanteixen les condicions òptimes d'aquest.
Les bosses de línia verda biodegradables i compostables estan fabricades mitjançant midó de blat de moro i polièster biodegradable, posseeixen les mateixes qualitats que qualsevol bossa de polietilè però són totalment respectuoses amb el medi ambient, es degraden sota condicions de compostatge convertint-se en nutrients.

Tots els components utilitzats per a la seva producció compten amb Certificat "Ok Compost".

Fabricades a Navarra.

Productes relacionats