Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Bosses samarreta biodegradables compostables 30x40cm 50 unitats

Nou

Bosses samarreta compostables molt resistents, versàtils i funcionals per a utilitzar en les compres del dia a dia. Pot transportar qualsevol tipus de producte.

Més detalls

Descompte per volum

QuantitatDescompteEstalvieu
5 2% Fins a 0,55 €
10 5% Fins a 2,75 €
15 7% Fins a 5,77 €

Més informació

Bosses samarreta amb nanses 100% biodegradables compostables de midó de blat de moro molt resistents, versàtils i funcionals per a utilitzar en les compres del dia a dia. Pot transportar qualsevol tipus de producte.

Mides 30 x 40cm (galga 60) plecs inclosos.

Pack de 50 unitats.

Són perfectes per a rebutjar juntament amb els residus de matèria orgànica que produïm a casa, d'aquesta manera tenim un envàs còmode on dipositar les nostres deixalles i al seu torn, aprofitem fins a l'últim moment la funcionalitat de la bossa i tot això sense contaminar.


Respectuosa amb el medi ambient i el consum responsable al no deixar empremta.

Fabricades amb matèries primeres procedents del midó de blat de moro i polièster biodegradable sota els més estrictes estàndards de qualitat. Compleixen amb la normativa UNE EN 13432: 2000.

Les condicions d'emmagatzematge han de ser seques, en un local no exposat a gelades, a temperatura ambient: o en cas de sobrepassar temperatura ambient (> 30 ° C), amb climatització del local d'emmagatzematge.
Aquest material ha de ser consumit preferiblement en els 9 mesos posteriors a la seva data de lliurament, ja que després d'aquest temps no es garanteixen les condicions òptimes d'aquest.
Les bosses de línia verda biodegradables i compostables estan fabricades mitjançant midó de blat de moro i polièster biodegradable, posseeixen les mateixes qualitats que qualsevol bossa de polietilè però són totalment respectuoses amb el medi ambient, es degraden sota condicions de compostatge convertint-se en nutrients.

Tots els components utilitzats per a la seva producció compten amb Certificat "Ok Compost".

Fabricades a Navarra.

Productes relacionats