Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Bosses samarreta biodegradables compostables 40x50cm 50 unitats

Nou

Bosses samarreta compostables molt més resistents, versàtils i funcionals per a utilitzar en les compres del dia a dia. Pot transportar qualsevol tipus de producte.

Més detalls

Descompte per volum

QuantitatDescompteEstalvieu
5 2% Fins a 0,65 €
10 5% Fins a 3,25 €
15 7% Fins a 6,83 €

Més informació

Bosses samarreta amb nanses 100% biodegradables compostables de fécula de patata molt resistents, versàtils i funcionals per a utilitzar en les compres del dia a dia. Pot transportar qualsevol tipus de producte.

Mides 40 x 50cm (galga 80) plecs inclosos.

Pack de 50 unitats.

Són perfectes per a rebutjar juntament amb els residus de matèria orgànica que produïm a casa, d'aquesta manera tenim un envàs còmode on dipositar les nostres deixalles i al seu torn, aprofitem fins a l'últim moment la funcionalitat de la bossa i tot això sense contaminar.


Respectuosa amb el medi ambient i el consum responsable al no deixar empremta.

Fabricades amb matèries primeres procedents de fécula de patata sota els més estrictes estàndards de qualitat. Compleixen amb la normativa UNE EN 13432: 2000.

Les condicions d'emmagatzematge han de ser seques, en un local no exposat a gelades, a temperatura ambient: o en cas de sobrepassar temperatura ambient (> 30 ° C), amb climatització del local d'emmagatzematge.
Aquest material ha de ser consumit preferiblement en els 9 mesos posteriors a la seva data de lliurament, ja que després d'aquest temps no es garanteixen les condicions òptimes d'aquest.
Les bosses biodegradables i compostables estan fabricades mitjançant fécula de patata, posseeixen les mateixes qualitats que qualsevol bossa de polietilè però són totalment respectuoses amb el medi ambient, es degraden sota condicions de compostatge convertint-se en nutrients.

Tots els components utilitzats per a la seva producció compten amb Certificat "Ok Compost".

Fabricades a Saragossa.

Productes relacionats