Informació

Fabricants/marques

Ofertes

Productes visitats

Sucre coco 500g Mundo Arcoiris Bio Ampliar

Sucre de coco 500g Mundo Arcoiris Bio

Nou

Sucre de coco 500g Mundo Arcoiris ecològic.

El Sucre de Coco és extret del dolç nèctar de les flors de la palmera cocotera, Cocos Nucifera, convertint-se en els últims anys, en un referent a nivell mundial com un dels endolcidors més sans, Nutritius i de menor càrrega glucèmica.

Més detalls

8,45 €

Més informació

Sucre de coco 500g Mundo Arcoiris Bio.

El Sucre de Coco és extret del dolç nèctar de les flors de la palmera cocotera, Cocos Nucifera, convertint-se en els últims anys, en un referent a nivell mundial com un dels endolcidors més sans, Nutritius i de menor càrrega glucèmica. El seu delicat aroma i exquisit sabor com a caramel, és únic i inconfusible, donant-li un toc superior a totes les postres, plats dolços i begudes que puguem crear i imaginar.

El Sucre de Coco ha estat usat per generacions i generacions com endolcidor tradicional a les àrees tropicals del Sud-est Asiàtic i el Subcontinent Indi, és ara en aquests últims anys en què es busquen alternatives més sanes i nutritives que el Sucre de Coco ha guanyat la seva popularitat, particularment en el món del Raw Food, l'alimentació conscient i la comunitat diabètica, a més i com explicarem més endavant, és la indústria sucrera més ecològica i sostenible.

El nostre Sucre de Coco, de baix índex Glucèmic i d'Alta Concentració de Nutrients, veritablement ofereix als consumidors conscients més exigents una alternativa dolça i tropical que és alhora sana i natural.

ELS BENEFICIS NUTRICIONALS DEL SUCRE DE COCO

+ EL SUCRE DE COCO ÉS DE BAIX ÍNDEX GLUCÈMIC

L'índex glucèmic mesura bàsicament, com de ràpid els carbohidrats es converteixen en glucosa a la sang indicant per a cada aliment el tipus d'increment de sucre en sang que proveeix, així un aliment amb baix índex glucèmic causarà un petit increment i un amb alt índex glucèmic provocarà un pic molt alt de sucre en sang. Els valors internacionals per saber si un aliment és d'alt o baix índex és el següent:

- Baix Índex Glucèmic: 55 o menys

- Mitjà IG: 56-69

- Alt IG: 70 o més

El Sucre de Coco té un índex Glucèmic Baix de 35 sent un dels endolcidors de menor índex glucèmic i per tant està indicat per a persones que volen mantenir i controlar els seus nivells de sucre en sang. Aconsellem sempre el demanar el consell d'un professional de la medicina sempre que es tinguin problemes de sucre greus com en casos de diferents tipus i graus de diabetis i altres malalties relacionades amb l'obesitat, hipoglucèmia, malalties cardiovasculars, càncer i altres malalties cròniques.

+ EL SUCRE DE COCO ÉS RIC EN MINERALS

El Sucre de Coco té una gran varietat, quantitat i concentració de minerals sent ric en potassi, magnesi, zinc i ferro, a més de vitamines B1, B2, B3 i B6. Quan se li compara el sucre integral, el Sucre de Coco conté el doble de ferro, 4 vegades magnesi i 10 vegades la quantitat de zinc. És també ric en altres minerals i enzims que ajuden a la lenta absorció cap al torrent sanguini.

L'Institut Filipí per a la Investigació sobre Nutrició i Alimentació va crear el següent informe nutricional amb els valors nutritius trobats en el sucre de coco i la comparativa amb altres endolcidors tradicionals.

+ EL SUCRE DE COCO ÉS RIC EN AMINOÀCIDS

El sucre de coco conté 16 dels 20 aminoàcids sent el de major quantitat present un anomenat Glutamina. Estudis demostren que la Glutamina està embolicada en més processos metabòlics que cap altre aminoàcid sent bàsic en els components constructors de l'ADN i ANR i mantenint un apropiat equilibri Àcid / Alcalí al nostre cos.

El fluid produït per la pròstata conté quantitats significatives de àcid glutamínic i aquest "amino-acid" juga un important paper en la funció de la pròstata.

L'àcid glutamínic és també un important neurotransmissor involucrat en el transport de potassi a través de la barrera hemato-encefàlica pel que és anomenat 1 SuperNutrient cerebral millorant les nostres capacitats mentals i usat com a tractament per a la depressió, fatiga, alcoholisme, esquizofrènia i senilitat.

Glutamina redueix les nostres ànsies per dolços o sucres, el que és beneficiós per a persones que volen perdre pes.

ELS beneficis mediambientals DEL SUCRE DE COCO

El Sucre de Coco és l'última revolució dins dels endolcidors més sans i naturals, de baixa càrrega glucèmica, altament nutritiu i de baix processament i refinat és com dèiem anteriorment, la indústria sucrera més ecològica i sostenible, a causa això a diversos factors:

+ Les palmeres tropicals són un cultiu ecològicament beneficiós que restaura les terres danyades per l'agricultura intensiva i l'erosió, requerint a més molt poca aigua, en realitat no només requereixen de molt poc manteniment sinó que milloren la qualitat i fertilitat del sòl i la conservació de les aigües permetent que terres veritablement marginades tornin a ser riques i frondoses jungles tropicals.

+ Moltes comunitats tropicals consideren a les palmeres cocoteras com L'Arbre de la Vida, per la diversitat de usos que té com a material de construcció, en la producció alimentària, i com ombra en diverses collites.

+ Les palmeres cocoteres i altres varietats de palmeres tropicals productores de sucre són més productives per hectàrea que la canya de sucre amb una mitjana de entre 50-70% més sucre per hectàrea que la canya i usa menys de 1/5 part de nutrients per a la mateixa producció.

+ Una vegada que la palmera cocotera comença a produir sucre, normalment entre el 4t i 5è any, continuarà fent-ho durant els següents 20 anys o més.

+ altres beneficis que proveeix el seu cultiu és que les fulles, closques i fibres del coco, serveixen com encoixinat en diversos cultius així com part de la indústria jardinera, les palmeres ofereixen diferents nivells d'ombra i ha estat introduït amb èxit en plantacions conjuntament amb el cacau i el cafè.

És per tot això que el cultiu i el processat de sucre de coco s'està convertint en la solució més ecològica i mediambientalment més sostenible del planeta, sense tots els inconvenients i impactes de la producció mundial del sucre de canya o remolatxa, com són la pèrdua de biodiversitat pel seu cultiu intensiu en grans àrees de Sud-amèrica, Sud-est d'Àsia i Austràlia, amb la consegüent pèrdua d'espècies i hàbitats autòctons naturals, fonts d'aigua i erosió.

El sucre de coco no només és el sucre més ecològic i sostenible sinó que a més té un gust i sabor increïblement deliciós combinant perfectament amb tota mena de postres, dolços i begudes com llets vegetals, sucs de fruites i superbatuts.

Té una peculiar, agradable i interessant textura granulada, es pot també moldre amb un molinet o una batedora de alt apotencia per aconseguir una textura extra-fina impalpable.

Nota Important per entusiastes del crudivorisme: el sucre de coco no és un producte cru ja que la melassa o xarop que s'extreu de les flors de la palmera cocotera ha estat escalfat per evaporar l'aigua i fer cristal·litzar el sucre, tot i així manté molts dels seus nutrients i qualitats nutricionals a més del seu increïble sabor i dolçor com a caramel de coco.

Codi 8436552081747