Informació

Fabricants/marques

Ofertes

Productes visitats

Te Kukicha 3 anys 75g Bio Ampliar

Te Kukicha 3 anys en branquetes 75g Bio

Nou

Te Kukicha 3 anys en branquetes 75g ecològic.

També anomenat "Te de 3 anys" el kukicha està compost per branquetes de te verd lleugerament torrades. La seva infusió resulta de color ambre amb aroma calent a pa torrat amb una nota d'avellana i amb gust dolç. Al Japó el kukicha se sol consumir després del sopar i és idòni per a qualsevol moment del dia per la seva dèbil contingut en teïna

Més detalls

4,55 €

Més informació

També anomenat "Te de 3 anys", el kukicha està compost per branquetes de te verd lleugerament torrades. La seva infusió resulta de color ambre amb aroma calent a pa torrat amb una nota d'avellana i amb gust dolç. Al Japó, el kukicha se sol consumir després del sopar i és una beguda idònia per a qualsevol moment del dia per la seva dèbil contingut en teïna.

El te kukicha s'obté de les branques de te bancha (Camellia sinensis). Separen les branques de les fulles, les assequen al sol, les deixen reposar durant 3 anys en bosses de paper i finalment les torren. Pràcticament sense teïna.

Les propietats més destacades són remineralitzant i alcalinitzant. És una molt bona font de calci. Conté vitamines del grup B, C i A. Redueix lexcés dacidesa, provocada pels mals hàbits alimentaris.

La macrobiòtica considera aquest te, una de les begudes més recomanables i saludables.

Es pot prendre fred o calent.

95 °C 2 minuts- repòs 5 minuts.

Ingredients: Te verd de 3 anys*

(*) = D'agricultura ecològica.

Productes relacionats