Informació

Fabricants/marques

Productes visitats

Xoriço de carbassa vegà 6 unitats Calabizo Ampliar

Xoriço de carbassa vegà 6 unitats Calabizo

Nou

Xoriço de carbassa vegà 6 unitats Calabizo.

El primer xoriço de carbassa 100% vegetal. No hi ha al mercat cap xoriço vegetal elaborat de forma tradicional: curat i fumat amb fusta de roure.

Més detalls

Més informació

Xoriço de carbassa vegà 6 unitats Calabizo.

Ingredients: Carbassa, ceba, oli d'oliva verge extra, pebre vermell, orenga, sal, all.

Paquet de 6 Calabizos (240 g. aprox).

El primer xoriço de carbassa 100% vegetal.

Un aliment innovador perquè no hi ha al mercat cap xoriço vegetal elaborat de forma tradicional: curat i fumat amb fusta de roure.

El resultat és un embotit amb aspecte, olor i gust de xoriço de sempre, però elaborat únicament amb ingredients vegetals. Per això el resultat és un producte d'alt valor nutritiu, baixa aportació calòrica, font de fibra, ric en antioxidants ... i amb el sabor de sempre.

- No necessita conservació en fred.

- Elaboració artesanal.

- Fumat, curat i envasat al buit.

- Presenta un consum preferent d'un any.

- Producte de Galícia.

Tot i que és ideal per a dietes vegetarianes, els Calabizos sorprenen a tots els paladars, perquè el principal és el seu sabor únic i autèntic.

No es recomana cocció per al Calabizo vegà, el seva embolcall no és retràctil i podria entrar líquid en el seu interior.

A causa de la menor capacitat de retractabilidad de la fibra de recobriment, l'aspecte estètic extern del producte no és idèntic al d'un Calabizo original, la qual cosa només afecta el seu embolcall. Un cop retirada, la seva preparació i comportament serà idèntic al Calabizo original, amb tot el seu sabor i textura.

Codi 8437017193074