Política de protecció de dades

Quines dades registrem? Les dades que guardem son: noms, cognoms, adreça electrònica (email), numero de telèfon, IP i adreça postal, en cas d’enviaments.

Que fem amb les teves dades?

Les teves dades seran tractades per VIULOGIC S.L. , NIF: B65919938, Plaça del Progrés 3, Terrassa i no seran comunicades a tercers sense previ consentiment.

Les teves dades només seran utilitzades per enviar-te la nostra oferta setmanal de cistelles ecològiques i/o tallers de cuina (segons hagis seleccionat) i informació relacionada. En el cas que haguem d’enviar-te un(s) producte(s), farem servir les teves dades per tramitar l’enviament, i a tal efecte, cedirem les teves dades al transportista.

On i com les guardem? Utilitzem MailChimp com a plataforma d’enviaments de correus electrònics. Per tant, les teves dades estan guardades en el nostre compte de MailChimp. La seva política de privacitat es pot consultar aquí: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Quins són els teus drets?

Les teves dades son teves, per tant pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i d’altres drets en qualsevol moment. Pots fer -ho des de els següents enllaços: pots actualitzar el perfil o donar-te de baixa. També pots fer clic a l’enllaç desubscriure que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebi s de la nostra part, o posar-te en contacte amb nosaltres a info@viulogic.com. Tractarem la teva informació amb respecte.

El fitxer està inscrit al Registre General de Protecció de Dades des de novembre de 2015.

Politica de cookies

[cmplz-document type=”cookie-statement” region=”eu”]